keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

EUCALYPTUKSEN TUOKSUA

Hei,

Keväinen tuulahdus on saapunut kotiimme. Olen yleisesti ottaen tykännyt aina todella neutraalista värimaailmasta kotonamme, mutta joka kevät iskee pieni värikärpänen ja pitää saada jotain ihanaa hempeää esille. Tänä keväänä ne ovat ehdottomasti vaaleanpunaisen sävyt sekä muut pastellisävyt. Petroolin värinen seinä kiinnostaisi myös kovasti, mutta koska meillä on vuokra-asunto, niin en usko, että lähdemme sitä toteuttamaan, vaikka mieli kovasti tekisikin vähän maalailla.

 Kävin eilen illalla kaupoilla ja poikkesin samalla kukkakaupassa, missä minun onkin ollut jo pidemmän aikaa tarkoitus käydä. Meidän lähikukkakauppa on ollut jo monta viikkoa suljettuna, enkä ole osannut käydä missään muualla. Nyt kuitenkin iski niin kova tarve saada meille muutama eucalyptuksen oksa, että oli pakko lähteä metsästämään sellaisia muualta.

 Oksat ovat mielestäni erityisen kauniita, yksinkertaisia ja niissä on aivan ihana hento tuoksu. Eivät myöskään olleet hinnalla pilattu ja näitä voi myös kuivattaa, joten aika hyvä diili sanoisinko. Askartelin oksista kranssin sekä asettelin niitä kauniisti maljakkoihin. Näille keksisi kyllä vaikka kuinka monta käyttötarkoitusta, sopivat mielestäni mihin vain. Kylpyhuoneeseenkin voisi vaikka sitoa ja ripustaa muutaman oksan.

Ihanaa loppuviikkoa!

XO - JANNAEi kommentteja:

Lähetä kommentti