keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

FOKUKSENA TAULU

Hei taas,

Tänään ajattelin tehdä postauksen meidän ihanasta DIY-projektista, nimittäin Marimekon fokus-kankaasta tehdystä jättitaulusta. Olin jo pidempään ihaillut tuota kangasta ja tiennyt haluavani sellaisen koristamaan meidän kotimme seinää, mutten osannut päättää haluaisinko mustan vai harmaan kankaan. Pohdiskelinkin sitä pitkään ja kävin useaan otteeseen Marimekon liikkeessä hypistelemässä kankaita. Kyselin perheeltäni sekä ystäviltäni, mitä mieltä he olivat värivalinnasta ja lähes jokainen olisi valinnut harmaan.

 Yhtenä päivänä sainkin sitten Marimekon uutiskirjeen, jossa sattumalta oli juuri kaikki kankaat -20% ja silloin päätin hakea kankaan kotiin. Kangas odotteli vielä muutaman viikon seinälle pääsyä, sillä kehysten teko ei ollutkaan ihan niin simppeliä mitä olin ajatellut. Jouduimme hieman turvautumaan J:n isään sekä minun vaariini ja saimme heiltä hyviä neuvoja, miten lähteä rakentamaan kehystä.

 Kävimme koko perheen voimin(iso virhe!) Bauhausissa katselemassa tarvikkeita kehyksiin ja vaikka lounas oli jäänyt kaikilta syömättä ja lapset väsyneitä, saimme kuin saimmekin osat ostettua ja vielä kehykset sahattua Bauhausin itsepalvelupisteellä. Ostimme 2 kpl pitkiä listoja sekä rautaiset kulmapalat ja ruuveja. Sahasimme osat oikeaan kokoon ja yhdistimme palaset toisiinsa kulmapaloilla, jotka ruuvattiin kiinni jokaiseen kulmaan. Kun kehys oli rakennettu, pinnoitimme kankaan ja löimme kankaan kiinni nitojalla. Siistimme vielä kulmat ja kehys oli valmis seinälle. Koska lista on sen verran paksua, pysyy taulu seinällä vain parin ruuvin avulla.

 Mielestäni projekti onnistui oikein hyvin ja rakastan tuota meidän taulua. Se on ihanan näyttävä ja kyllä tuo harmaa väri oli ehdottomasti oikea. Olen nimittäin ihastunut mustaan tehostus-seinään, jolloin tämä toimisi hyvin myös siinä.

Ihaninta naistenpäivää kaikki upeat naiset!

XO - JANNA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti