maanantai 6. maaliskuuta 2017

INSTAGRAM

Heippa,

Tässä on nyt hiottu sivujen ulkonäköä sekä mietitty tulevia kirjoituksien aiheita ja rustailtu niitä paperille. Olen sellainen ihminen, että minun täytyy jatkuvasti saada kirjoitettua käsin paperille asioita; teen mm. joka kuukausi laskelmat tuloista ja menoista, teen suunnitelmia ranskalaisilla viivoilla toteutettuna ja pidän kirjaa lähes kaikesta.

 Ajattelinkin nyt heti kertoa teille instagram-tilistäni, joka löytyy nimellä 'jannajanni'. Lisäilen sinne paljon kuvia niin kodistamme kuin ihan arjestamme kahden lapseni kanssa. Lapsienikin kuvia näkyy silloin tällöin, vaikka olenkin alkanut vähentämään niiden näkymistä. Kotimme on kokenut kovia muutoksia viimeaikoina, mutta etenkin nyt syksyn sekä talven aikana. Tarkoitus olisikin tehdä postaus siitä, miten meidän sisustus on muuttunut vuosien varrella. Kun muutimme mieheni J:n kanssa ensimmäiseen yhteiseen asuntoomme, oli lähes kaikki tavarat ja huonekalut hänen. Pikkuhiljaa myimme niitä pois ja aloimme etsiä tyyliämme. Ensin kokeilimmekin maalaisromanttista ja retroa tyyliä, joka oli ihana hetken aikaa, muttei ikinä kuitenkaan tuntunut omalta saatika kotoisalta. Retroa tyyliä on meille vielä tosin jäänyt hieman, koska siitä tykkään kyllä kovasti, olen yrittänyt yhdistellä sitä meidän nykyiseen hieman modernimpaan tyyliin.

 Laittakaahan tilini seurataan ja palailen taas pian uusien aiheiden parissa!

Aurinkoisia päiviä teille!

XO - JANNA2 kommenttia:

  1. Me löysimmekin blogiisi juuri kivan Instagram-tilisi kautta! Odotamme siis innolla, millainen paikka tästä tulee, mukavaa päästä mukaan heti ensimetreiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun lähdit mukaan matkalleni! :) -Janna

      Poista