torstai 16. maaliskuuta 2017

STOKKAA JA STRINGIÄ

Aurinkoista päivää!

Vitsi miten ihana tuo sisään tulviva auringonvalo, niin ihanaa herätä tuohon valontulvaan, ettei päivä vain voi alkaa huonosti. Se energia, mikä tuosta kasvoja lämmittävästä valopallosta tulee on mieletön. Saan itse myös todella paljon inspiraatiota ja puhtia päivään kun heti herättyäni kasvoillani on ihana lämmin polte.   

 Harmikseni jouduimme vielä tänäänkin viettämään päivää sisällä sillä poikani O onnistui tiistai-iltana leikkiessään loukkaamaan jalkansa, eikä pysty vieläkään kävelemään sillä normaalisti, parempi siis vielä lepäillä kotona, ettei paraneminen ainakaan ottaisi yhtään takapakkia. Onneksi meillä on lasitettu parveke ja sainkin nauttia kahvini siellä, auringon lämmittäen ihanasti. Kyllä se on nyt niin, että mun kevätfiilistä ei enää pysäytä mikään. 

 Nyt kun olen tuota aurinkoa jo jonkin verran hehkutellut, niin siirrytään tämän postauksen oikeaan aiheeseen, nimittäin String pocket-hyllyyn. Olen haaveillut tuosta hyllystä jo vaikka ja kuinka pitkään, mutten ole raaskinut sitä ostaa. Nyt sattui olemaan sen verran 'ylimääräistä' rahaa ja hylly kaikenlisäksi alennuksessa, että se oli aivan pakko kotiuttaa ja voi kuinka onnellinen olenkaan. Se on juuri niin täydellinen kuin olin kuvitellutkin ja saan kaikki pienet koriste-esineeni siihen esille ilman, että lapset pääsevät niihin käsiksi. Tätä on myös niin ihanan helppo muuttaa erilaisilla esineillä ja kasveilla, että tämä sopii meidän kotiin aivan täydellisen hyvin. 

 Uutuutena hyllylle tuli tuo ihana lankaköynnös(muehlenbeckia axillaris). Löysin sen sattumalta eilen illalla Tapiolan uuden Stockmannin kanta-asiakasillasta. Ruukku minulla olikin jo valmiina, mutten ollut löytänyt siihen sopivaa kasvia. Tämänkin bongasin aivan vahingossa jo kassajonossa seisoskellessani erään naisen kädestä ja minun olikin sitten pakko lähteä sellaista metsästämään itsellenikin. Nyt vain toivon, että saan sen pidettyä hengissä, en ole ikinä ollut mikään kovin hyvä viherpeukalo. 

Stockmannin kanta-asiakasillasta tarttui mukaan myös ihanat design lettersin vaaleanpunaiset keittiöpyyhkeet sekä musta kansi aikaisemmin ostettuun mukiini. Lähdin metsästämään design lettersin tyynyliinaa, mutta sellaista en valitettavasti löytänyt. Myös Balmuirin ihana capri huivi silver pink värisenä olisi houkutellut, mutta viimeinen kappale vietiin suoraan nenäni edestä. Aina ei onnista, mutta sain muita ihania juttuja ja ainakin minulla oli todella ihana ilta ihanan ystäväni kera. 

Käykää ihmeessä kurkkimassa Tapiolan uutta Stockmannia, oli kyllä upea! 

Ihaninta päivää kaikille!

XO - JANNAEi kommentteja:

Lähetä kommentti