tiistai 18. huhtikuuta 2017

PUHDASTA ILMAA

Hei,

Sain Buzzadorin kautta Philipsin ilmanpuhdistajan meille testaukseen. Olin alkuun jopa ehkä hieman skeptinen laitteen toimivuudesta, mutta jouduin nopeasti nielemään sanani sillä laite todella toimii. Heti ensimmäisen päivän käytön aikana huomasin jo kuinka minun oli parempi hengittää, eikä nenänikään enää vuotanut. Se siis todella toimii!

 Olen kärsinyt pahasta siitepölyallergiasta joka kevät ja kesä ja nyt ensimmäistä kertaa uskon, että tämän laitteen ansiosta en ole niin pahasti tukossa ja pystyn sisätiloissa olemaan ilman jatkuvaa niistämistä.

 Kirjoitin tälläisen loppuraportin Philipsille:

'Positiivisesti yllätyin kuinka hyvä tuote onkaan. En olisi uskonut, että se puhdistaa niin tehokkaasti isoakin tilaa. Meillä on 84neliöinen asunto ja laite puhdistaa helposti koko tilan. Heti ensimmäisen päivän jälkeen oli jo selvästi helpompi hengittää ja nenä lopetti jatkuvasti valumasta. Sopii myös kivasti sisustukseen eikä pidä kovaa ääntä, mikä iso plussa. Helppokäyttöinen ja lapsilukko on aivan mahtava lisä. Ainoana miinuksena että filtteri piti jo viikon käytön jälkeen pestä, mutta johtui varmaankin siitä kun porasimme muutaman reiän seinään ja laite imi kaikki pölyt. Kyllä meidän perheellä on tänä kesänä helppo hengittää sisätiloissa. '

Raikasta loppuviikkoa!

XO - JANNA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti