torstai 6. huhtikuuta 2017

VANHASTA UUTTA

Heippa taas,

Täällä mennytkin taas pari viikkoa flunssassa, jokainen vuorollaan ja minä tietenkin viimeisenä. On erityisen inhottavaa sairastaa itse aina viimeisenä, lapset haluaisivat vain leikkiä ja riehua ja itse haluaisin vain käpertyä peiton alle nenäliinojeni kanssa. O oli onneksi tänään kerhossa purkamassa hieman energiaa ja jäimme vielä ulkoilemaan kerhon jälkeen ihanaan auringonpaisteeseen. Jotain positiivistakin näistä sairaspäivistä kotona on ollut, olen nimittäin saanut vihdoin maalailtua muutamia esineitä.

 Ensimmäisenä maalauslistalla on ollut tämä ihana nukensänky. Tämä on vaarini tekemä, hän on tehnyt sen joskus omalle äidilleni. On ihanaa, että tämä on nyt oman tyttäreni leikeissä ja koska tässä sängyssä hieman tuo ikä jo näkyikin, niin halusin hieman ehostaa sitä uudella maalipinnalla.

 Tilasin JDL merkkistä kalkkimaalia sävyssä 'Faded rose' verkkokaupasta Kauniscoto. Ostin pienen purkin, joka maksoi 7 euroa. Maali saapui heti seuraavana päivänä ja pääsinkin heti maalauspuuhiin, kun tyttäreni nukkui päiväunia. Sängyn maalaamiseen ei kulunut kovin paljoa aikaa ja maali kuivui todella nopeasti, joten sain tyttären kahden tunnin päiväunien aikana maalattua sängyn kahteen kertaan. Mielestäni siitä tuli erittäin ihana, prinsessamainen eikä kuitenkaan yhtään liian pinkki.

Ja näin sänky sai ihanan uuden maalipinnan - helposti ja edullisesti!

Ihanaa päivää!

XO - JANNA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti